Mobilbet kör med no deposit bonus

Mobilbet är ett ganska nytt spelbolag som jag vet. Jag tänkte skriva om deras bonus som är en klassisk no deposit bonus. Det är som jag skrivit innan ganska ovanligt med no deposit bonusar. Om du hittar en ska du vara glad. Och om du hittar en som är värd mer än 50 kronor så ska du vara riktigt glad. Mobilbets no deposit bonus är på 100 kronor.

Deposit-bonusen hos Mobilbet

Det finns faktiskt två olika välkomstbonusar hos Mobilbet. Den ena är en 300 procentig insättningsbonus. Sätter du in 100 kronor får du totalt 400 kronor att spela för. Du kan spela både på odds och på casino med den här bonusen. Omsättningskravet för att ta ut pengarna ör 35 gånger. Säg att du skulle sätta in 100 kronor och sedan sitta med 400 kronor på kontot så behlver du då omsätta 14000 kronor. Uträkningen blir (100 + 300) * 35. Efter du klarat omsättningskravet kan du ta ut alla pengarna som du har på kontot.

Den andra välkomstbonusen som du kan välja är värd 3000 kronor extra samt 25 free spins på Starburst som är en slot från Net Entertainment. Det är en 100 procentig insättningsbonus som erbjuds här. Precis som i den första bonusen gäller omsättningskravet på 35 gånger pengarna.

Jag rekommenderar alltid att läsa fullständiga villkor för alla bonusar inne på spelbolagets sajt. Jag kan ha missat något.

 

Vinn en Mini Cooper S eller 222 222 kronor i cash

En annan grej som går på Mobilbet just nu är en tävling dör man kan vinna en Mini Cooper S eller 222 222 kronor i cash.

mobilbet-minicooper-SB-SE

Reglerna är busenkla. Kopierat från Mobilbet.com:

”Det är enkelt att delta. Anmäl dig innan 7:e juni genom att skriva in ditt användarnamn och klicka på «Delta nu»-knappen, och gör sedan en insättning”. Varje insättning på 350 kr ger dig en lott till dragningen.”

Så där har du det. Och som det ser ut nu finns det dessutom fler tävlingar och andra priser du kan vinna. Exempelvis finns det Macbooks och hörlurar från Beats by Dre att vinna i andra kringtävlingar. Surfa in på Mobilbet.com och kolla själv.