Inför Premier League

Jag vet att det är väldigt långt kvar innan det är dags för Premier League. Men man kan inte sticka under stolen med att man är taggad. Och jag som bonusjägare är taggad på nya sportbonusar. Tidigare har jag tipsat om ComeOn! och Redbet och deras respektive bonusar. Det dåliga är att jag redan har konto på Comeon! och Redbet. Man kan som bekant inte bara registrera ett nytt konto och hämta välkomstbonusen igen. Det är vad som kallas för bonus abuse och det är inte riktigt det som bonus hunting handlar om. Men det är ändå inte helt kört om du vill spela på något av dessa spelbolag och få en ny välkomstbonus. ComeOn! har en rad olika ”underspelbolag” som är mer eller mindre samma produkt men i annan skepnad. Likadant är det med Redbet. Redbet ägs ju av Bonnier Gaming och deras spelkatalog blir bara större och större eftersom de förvärvar spelbolag hela tiden.

Personligen kommer jag inte söka upp ett nytt spelbolag under hela sommaren. Jag väntar på att Premier League startar. I samband med Premier League och övriga ligastarter i Europa brukar nämligen alla spelbolag att blåsa upp nya feta bonusar. Så har du det tålamodet rekommenderar jag att göra samma sak.

Det vankas storspel med bonusen

Min taktik är att ta en bonus som inte får vara värd mindre än 1000 kronor. Sedan får det inte finnas en tidsspärr för bonusen (ofta måste man ha spelat för bonusen inom 30-60 dagar). Om jag hittar en sådan bonus ska jag spela på ligavinnare i Premier League. Jag tror att Chelsea kommer att vara favoriter följt av Manchester City. Jag tänker spela på Manchester United med alla bonuspengar om jag får över 3.20 gånger pengarna. Jag gillar långa spel och vill gärna ha ganska mycket stålar inne då. Det är inte tillräckligt att sätta 50 kronor om spelet ska löpa i sex månader. Om man frågar mig alltså.